Træning, skader og fremtidsplaner

Share on facebook
Share on email

3,2,1 – så skal vi igang.

Igår mødtes jeg med min løbetræner over en kop kaffe på en hyggelig cafe i Christiansfeld. Sammen brugte vi ca. 1 1/2 time sammen på at snakke coaching, træning, muligheder, fremtidsplaner, skader, etc.

Min nye løbetræner, Daniel Sommerkorn, er en ambitiøs amatør triatlet som er uddannet trænet. Han kan helt sikkert hjælpe mig med at træne smartere og mere effektivt. Jeg kan slet ikke vente med at komme igang 1. december 🙂

Daniel lavede et opslag på hans Facebook om vores møde:

Artikel på Facebook

Har du også erfaring med en personlig løbetræner? Smid gerne en kommentar i kommentarfeltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.