Av, av – mit knæ gør ondt.

En af de skader jeg har bøvlet med er smerter i mit venstre knæ – et løberknæ. Sandsynligvis startede det for et års tid siden, efter en dag hvor jeg først var en tur i motionscentret og efterfølgende var ude at løbe 5 kilometer. Efter løbet gjorde mit knæ ret ondt, men ikke mere end at jeg bare tog det lidt stille de kommende dage. Efterfølgende gjorde jeg ikke mere ved det, og lærte at leve med den smerte der kom engang imellem når jeg løb.

I læbet af foråret begyndte knæet at gøre ondt efter hvert løb, og jeg måtte enten køle det ned med is eller overbruse knæet med koldt vand i et par minutter. Det hold smerterne nede, men nok ikke den smarteste og mest holdbare løsning på lang sigt.

Nu da jeg er begyndt at løbe igen, har jeg gået til jævnlige konsultationer hos en fysioterapeut som har givet mig råd og gode knæ øvelser. Mine knæsmerter er helt klart blevet mindre, og i fredags tapede han mit knæ op, hvilket han foreslog jeg skulle prøve næste gang jeg skulle ud og løbe.

Eftersom tapen gjorde ret så ondt da jeg skulle have det af igen (selvom jeg havde barberet rundt om knæet), så gik jeg ind i Løberen i Vejle og havde en snak med dem, da jeg hellere ville prøve en knæstrop, istedet for tape.

Så nu har jeg investeret i et Mueller Sport Care Jumpers Knee Strap, som jeg har haft på dag på min løbetur. Jeg havde ingen smerter under løbet, og blot en smule smerte efter løbet da knæet var blevet koldt igen. Så vidt, så godt.

11683304_max

Jeg håber virkelig at denne knæstrop kan afhjælpe mit løberknæ. Tiden må vise om det er en langtidsholdbar løsning.

Ha’ en dejlig søndag – Energize, enjoy and run 🙂

Link: Jumper’s Knee Strap

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.