Enrunner.dk – stavede jeg det rigtigt?

Share on facebook
Share on email

Velkommen til min løbeblog.

At finde på et navn til en ny hjemmeside – en blog – var ikke helt let. Jeg havde et ønske om at finde et navn som relaterede sig til løb (det er jo trodsalt en løbeblog), og som relaterede sig til hvad løb er for mig, og som sidst men ikke mindst var let at huske. Eftersom jeg også vil være på forskelige sociale medier, skulle jeg også være sikker på at navnet var ledig på Instagram, Twitter og Facebook – ikke nogen let opgave.

Jeg endte med enrunner.com. “EN” kommer fra tre forskellige ord: ENergize, ENjoy og EN som i tallet 1. Derfor denne blog:

enrunner.dk – løbeblog for den ordinære løber

Forresten, det udtales “nrunner”

Er du klar til? Læs meget mere om min blog her.

run-icon_72pi

Du er velkommen til at smide en kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.