Verdens bedste løbeblog

Velkommen til min løbeverden.

Ikke kedelig, ikke speciel eller for supermænd eller kvinder. Blot ordinær. Velkommen til enrunner.dk.

Jeg er en motiveret og dedikeret løber, som blot nyder at løbe, og måske ligesom dig har jeg et OK ambitiøst løbe mål; men ikke nogen intension om at blive verdens bedste løber, eller bare den bedste i landet.

Hvad kan du så forvente på min løbeblog? Du kan forvente åbne og ærlige artikler, som fortæller min historie, hvad der fungerer og ikke fungerer for mig, min erfaring på godt og ondt, og så vil jeg også krydre bloggen med anmeldelser at noget af mit udstyr.

Hvorfor en løbeblog om det? Jeg håber at min blog kan inspirere andre. Andre som mig. Inspirere jer til at komme ud og løbe og læse nogle inspirerende artikler.

Min løbekarriere

Jeg har løbet on-and-off i mange år. Mistet min motivation, fået motivationen tilbage igen. Blevet skadet, blevet frisk igen, og ofte har jeg haft en trillion undskyldning for ikke at have tid til at løbe.

I starten af 2016 ændrede det sig. Jeg besluttede for at starte at løbe igen, og igennem foråret skete der gode fremskidt med mit løb. Jeg havde virkelige stor energi omkring mit løb, og jeg blev vildt med at løbe 🙂 Desværre var jeg så vild med det, at jeg begik den klassiske fejl at forcere mit løb for hurtig, med det resultat at jeg blev skadet  – igen, og var nødt til at stoppe med at løbe – igen.

Noget var dog anderledes denne gang – min skade motiverede mig blot endnu mere. Jeg besluttede mig for at en lille skade (betændte akillesener og knæ smerter) ikke skulle stoppe min løbekarriere. Så jeg kontaktede en fysioterapeut og sammen lavede vi et program som skulle få mig tilbage på sporet igen, og her er jeg nu – tilbage på sporet 🙂

Jeg er begyndt at løbe igen, og denne gang vil jeg ikke begå den klassiske fejl, and forcere mit løb for meget. Jeg vil sideløbende med mit køb også styrketræne mit knæ og akillesener, og jeg har overvejet at engagere mig med en løbetræner, som kan hjælpe mig med at sammensætte et tilpasset perosnligt løbeprogram som kan hjælpe mig med mit hovedmål for 2017 – nemlig at gennemføre et halvmaraton. 21 kilometer løb.

Energize, enjoy, run – disse tre ord er tæt forbundet til hvad jeg føler for løb. Jeg nyder at løb og det giver mig energi. Velkommen til min løbeblog – for den ordinære løber. Ikke verden bedste løbeblog, men min løbeblog.

Du er meget velkommen til at smide en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.