Anmeldelse – Newline Base Winter Tights

Slut med at fryse benene

Jeg vil fra tid til anden skrive en anmeldelse af noget nyt løbeudstyr jeg investerer i, hvadenten det er løbetøj, nye gadgets eller noget som jeg allerede har købt.

Som man siger: “Aldrig gå ned på udstyr”. Det kender jeg alt for godt 🙂

For et par uger siden da vinteren startede i Danmark købte jeg et par Newline Base Winter Tights, som skulle erstatte mine gamle Craft vinter løbebukser. Newlines løbebukser er lavet af en dejlig blødt materiale (polyester og elastan) hvilket gør at de er superbehagelige at have på, og giver en god varme og komfort. Der er en diskret refleks på bukserne for at øge synligheden i mørke. Jeg har haft dem på til et par løb hvor temperaturen var omkring 0-5 grafer, og dertil var bukserne perfekte.

Der er en lomme bagpå, men desværre er lommen for lille til min iPhone 6. Så lommen er ikke til meget nytte for mit vedkommende – det burde Newline få lavet om på.

Alt i alt så er Newline Base Winter Tights et par lækre løbebukser, som gør et godt job når kulden har sat ind.

Jeg vil henover den kommende til lave flere anmeldelser at mit udstyr: Garmin Fenix 3, Jaybird Freedom høretelefoner, FlipBelt løbebælte, CEP kompression strømper og masser af løbetøj. Hvor skal jeg snart begynde?

Fordele: Blød stof med elastan

Ulemper: Lomme for lille til en iPhone 6 (eller anden 4,7 tommer telefon)


7-10_runlogos

7 ud af 10 points


Link: Newline Base Winter Tights

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.